Мени
Кошничка 0

Електрична лента за трчање, бесплатна достава

 • ден 170,000
 • Заштеда ден 136,000

X

Електрична лента за трчање, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  80% попуст на електрична лента за трчање, бесплатна достава - платете 34 000 ден наместо 170 000 ден (можност за плаќање при достава)

  Производите ги продава и доставува: Megapopust.mk (магацин во Македонија)
  Бесплатна достава за целата територија на Македонија.
  Доставата е достапна само за Македонија.

  Известување – пред нарачка:

  За овој производ во моментот примаме пред нарачки (резервации). За да направите резервација потребно е да кликнете “Додај во кошничка” и да завршите со вообичаениот процес на нарачка. Изберете начин на плаќање: Плаќање при испорака (при испорака на куќна адреса) преку уплатница или интернет банкарство. Може да нарачате и преку телефон, во тој случај потребно е да се кликне на полето “ Нарачај преку телефон “. Производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 5 до 8 недели. Кога производот е достапен, ќе ве контактираме пред испораката.

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “Нарачајте преку телефон“
  • Опција на плаќање: при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста за плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од  5 до 7 недели и плаќањето ќе го извршите при преземање на производот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
  • Производот ќе биде испратен на вашата адреса по договор за телефон за времето на испорака
   • Понудата вклучува:
   • 1x професионална електрична лента за трчање
   • Производот е нов
   • Карактеристики на производот:
   • Боја: црна
   • Димензии: 130 см (висина) x 163 см (должина) x 59 см (ширина) 
   • Брзина : 0,8 - 14 км / ч
   • Моќност на моторот: 3.0 HP
   • LCD екран
   • Се склопува
   • Автоматски наклон од 0-15 степени
   • USB приклучок за MP3 и звучници
   • Тежина на производот: 65 кг
   • Максимална тежина на корисникот: 130 кг
   • Гаранција: 2 години

   За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање: info@megapopust.mk и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).


   Исто така препорачуваме