Мени
Кошничка 0

Рекламација и прашања

Нашата цел е секогаш да бидете задоволни со купувањето, па затоа политиката на рекламација на Мегапопуст е многу едноставна.

Сите ваши коментари, рекламации и прашања, слобдно испратете ги на e-меил адресата info@megapopust.mk или јавете се на +389 2 510 2488

Нашиот Мега тим ќе превземе се да во најбрз можен рок се одстранат сите можни проблеми и да се одговори на прашањата.

Во случај на рекламација, корисникот ќе ги сноси трошоците за враќање на производот.

Liquid error (layout/theme line 340): Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid