Мени
Кошничка 0

Инфрацрвен топломер 5 во 1, бесплатна достава

 • ден 3,256
 • Заштеда ден 2,040

X

Инфрацрвен топломер 5 во 1, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  63% попуст на инфрацрвен топломер со 5 функции - во секунда мери температура на чело,уво,храна и течност за бебето,воздухот во просторијата и има функција на часовник,испорака бесплатна - платете 1216 ден наместо 3256 ден

  Производите ги продава и доставува: Megapopust.mk
  Бесплатна достава во рок од 14 до 21 ден за целата територија на Македонија
  Доставата е достапна само за Македонија

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “ Нарачајте преку телефон “
  • Опција на плаќање : при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 14 до 21 ден и плаќањето ќе го извршите по преземање на прозиводот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
   • Понудата вклучува:
   • 1x дигитален инфрацрвен топломер
   • 1x батерија
   • Практично постоље
   • 5 функција на топломерот:
   • ја мери температурата на чело
   • ја мери температурата во уво
   • ја мери температурата на храната и течноста за бебето
   • ја мери температурата на воздухот
   • има функција на часовник
   • Карактеристики на производот:
   • Одчитува температурата од 10 до 40 ⁰C
   • ЛЦД дисплеј
   • Погоден за деца и возрасни
   • Звучен сигнал
   • Едноставен за користење - управување со помош на едно копче
   • Гаранција за производ е 1 година

    За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање : info@megapopust.mk и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).


    Исто така препорачуваме