Мени
Кошничка 0

Термо торба за чување на свежи намирници во боја по избор, бесплатна достава

 • ден 2,597
 • Заштеда ден 1,951

X

Термо торба за чување на свежи намирници во боја по избор, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  75% попуст на термо торба за чување свежи намирници во боја по избор, испорака бесплатна - платете 646 ден, наместо 2597 ден

  Производите ги продава и доставува : Megapopust.mk
  Бесплатна достава во рок од 14 до 21 ден за целата територија на Македонија
  Доставата е достапна само за Македонија

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “ Нарачајте преку телефон “
  • Опција на плаќање : при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 14 до 21 ден и плаќањето ќе го извршите по преземање на прозиводот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
    • Понудата вклучува
    • 1x термо торба во боја по избор
    • Карактеристики на торбата:
    • Димензии: 25 x 16 x 15 cm
    • Боја: сина
    • Изотермичнавнатрешнатакоја држиладна или топлатемпература
    • Кратка идолга рачказа лесно носење
    • Лесен ииздржлив материјал, водоотпорен
    • Елегантен дизајн
    • Едноставно за одржување и чистење
    • Идеален залетување, пикник,патувања и излети
    • Изгледот напроизводот погледнете го во фото галеријата


    За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање : info@megapopust.mk и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).