Мени
Кошничка 0

Електрична лента за трчање ProSprinter, бесплатна достава

 • ден 165,000
 • Заштеда ден 132,000

X

Електрична лента за трчање ProSprinter, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  80% попуст на електрична лента за трчање ProSprinter, бесплатна достава - платете 33 000 ден наместо 165 000 ден (можност за плаќање при достава)

  Производите ги продава и доставува: Megapopust.mk (магацин во Македонија)
  Бесплатна достава за цела Македонија во рок од 2 до 3 дена.
  Доставата е достапна само за Македонија.

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “Нарачајте преку телефон“
  • Опција на плаќање: при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста за плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од  2 до 3 дена и плаќањето ќе го извршите при преземање на производот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
  • Производот ќе биде испратен на вашата адреса по договор за телефон за времето на испорака
  • Ќе ве повикаме од бројот +389 2 510 2488 или од кол центарот во Хрватска (+385)
   • Понудата вклучува:
   • 1x професионална електрична лента за трчање ProSprinter
   • Производот е нов
   • Карактеристики на производот:
   • Боја: црна
   • Димензии: 125 см (висина) x 141 см (должина) x 65 см (ширина) 
   • Брзина: 1.0 - 12.8 км / ч
   • Моќност на моторот: 2.0 HP
   • LCD екран
   • Се склопува
   • Автоматски наклон од 0-15 степени
   • USB приклучок за MP3 и звучници
   • Максимална тежина на корисникот: 120 кг
   • Гаранција: 2 години

   За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање: info@megapopust.mk и на телфонскиот број +389 2 510 2488