Мени
Кошничка 0

Riddex уред за одбивање инсекти, комарци и штетници, бесплатна достава

 • ден 1,952
 • Заштеда ден 1,388

X

Riddex уред за одбивање инсекти, комарци и штетници, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  71% попуст на Riddex електричен уред за одбивање инсекти, комарци и штетници (погледнете видео), испорака бесплатна - платете 564 ден наместо 1952 ден

  Видеото за производот погледнете го ОВДЕ

  Производите ги продава и доставува : Megapopust.mk
  Бесплатна достава во рок од 14 до 21 ден за целата територија на Македонија
  Доставата е достапна само за Македонија

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “ Нарачајте преку телефон “
  • Опција на плаќање : при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 14 до 21 ден и плаќањето ќе го извршите по преземање на прозиводот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
   • Понудата вклучува:
   • 1x Riddex уред за одбивање инсекти, комарци и штетници
   • Идеален за домови, канцеларии, детски градинки
   • Работи на струја користејќи ултра-соничен и електро- vibrawave технологија 3. генерација која одбива глодари, комарци, инсекти, мравки, пајаци, гуштери, муви, болви, бубачки и лебарки од Вашиот дом
   • Видеото за производот погледнете го  ОВДЕ
   • Сосема безбеден и обезбедува ефикасни дела без користење на хемикалии
   • Ефективно за површина од 90m2
   • Уредот има сигнал и LED ноќно светло (on/off /)
   • Моќност:220V

    За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање : info@megapopust.mk и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).


    Исто така препорачуваме