Мени
Кошничка 0

"Spill Stopper" силиконски универзален поклопец против вриење, бесплатна достава

 • ден 1,625
 • Заштеда ден 1,143

X

"Spill Stopper" силиконски универзален поклопец против вриење, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  70% попуст на "Spill Stopper",силиконски универзален поклопец против вриење (погледнете видео), испорака бесплатна - платете 482 ден наместо 1625 ден (Ново! Можност за плаќање при испорака)

  Видеото за производот погледнете го  ОВДЕ

  Производите ги продава и доставува : Megapopust.mk
  Бесплатна достава во рок од 14 до 21 ден за целата територија на Македонија
  Доставата е достапна само за Македонија

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “ Нарачајте преку телефон “
  • Опција на плаќање : при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 14 до 21 ден и плаќањето ќе го извршите по преземање на прозиводот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса

   

  Понудата вклучува:
  • 1x"Spill Stopper", силиконски универзален поклопец против вриење
  • Димензии: дијаметар на капак 27 cm
  • Боја: Црвена
  • Spill Stopper" поклопец Ви овозможува брзо готвење без вриење
  • Отпорен на високи и ниски температури
  • Погоден за сите садови со дијаметар 15-25 cm
  • Лесно се мие во машина за садови
  • Поклопецот може да се користи во микробранова печка   За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање : info@megapopust.mk  и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).


   Исто така препорачуваме