Мени
Кошничка 0

Ѕвездена желка - проектор на небо и ѕвезди за детска соба, бесплатна достава

 • ден 1,619
 • Заштеда ден 891

X

Ѕвездена желка - проектор на небо и ѕвезди за детска соба, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  55% попуст на лед проектор “Ѕвездена желка” за осветлување детска соба со ефект небо и ѕвезди, испорака бесплатна - платете 728 ден наместо 1619 ден

  Производите ги продава и доставува : Megapopust.mk
  Бесплатна достава во рок од 14 до 21 ден за целата територија на Македонија
  Доставата е достапна само за Македонија

  За детето не е во мрак желката нежно продира лека светлина по сите ѕидови на собата во форма на ѕвезди, со што се создава смирувачки ефект. Осветлувањето на ѕвезденото небо, исто така, им помага на децата полесно да се релаксираат и заспијат.

  За мирен сон и пријатна атмосфера во спалната соба!
  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “ Нарачајте преку телефон “
  • Опција на плаќање : при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 14 до 21 ден и плаќањето ќе го извршите по преземање на прозиводот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
   • Понудата вклучува:
   • ЛЕД проектор "Ѕвездена желка"
   • Материјал: плиш, оклоп – пластика
   • ЛЕД светлата одразуваат ѕвездено небо во портокалова, сина и зелена или комбинација од сите три бои
   • Автоматско исклучување по 45 минути
   • Потребни 3 ААА батерии


   За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање : info@megapopust.mk и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).


   Исто така препорачуваме