Мени
Кошничка 0

Играчка брз воз со LED светла и реални звучни ефекти, бесплатна достава

 • ден 1,461
 • Заштеда ден 897

X

Играчка брз воз со LED светла и реални звучни ефекти, бесплатна достава

Ако сакате производот да гo нарачате преку телефон, Ве молиме внесете ги вашите информации и нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Повикот е бесплатен. Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Испрати

Избравте oпција нарачаj преку тeлефон
Вашите податоци за контакт (име и број) се успешно сoчувани.
Нашиот операторот ќе ви се јави во рок од 24 часа. Оперативниот центар на Мегапопуст се наоѓа во Хрватска и ќе добиете повик од хрватски број.
Повикот е бесплатен.
Плаќањето може да се направи кога производoт ќе биде доставeн на вашaтa домашна адреса.
Бесплатна достава за цела Македонија

Внесете ги вашите информации за достава
Испрати
Вашите податоци за контакт се успешно сoчувани.

Внесете ја вашaтa e-mail адреса ако ја имате, за да можеме да ве контактираме во случај на промени.

Испрати

Ви благодариме за вашата нарачка!


  61% попуст на играчка брз воз со ЛЕД светла, музика и реални звучни ефекти, испорака бесплатна - платете 564 ден наместо 1461 ден

  Производите ги продава и доставува: Megapopust.mk
  Бесплатна достава во рок од 14 до 21 ден за целата територија на Македонија
  Доставата е достапна само за Македонија

  • Воведена е нова можност за нарачување преку ТЕЛЕФОН, за нарачка кликнете на полето “ Нарачајте преку телефон “
  • Опција на плаќање : при достава
  • Ако производот сте го нарачале со можноста плаќање при достава, производот ќе биде доставен на Вашата адреса во рок од 14 до 21 ден и плаќањето ќе го извршите по преземање на прозиводот
  • Производот можете да го добиете исклучиво преку достава на домашна адреса
   • Понудата вклучува:
   • 1x играчка брз воз
   • Возот се движи право и во круг, има сензор за откривање на пречки и го менува правецот доколку наиде на пречка
   • Потребно е да го отстраните заштитниот прстен со вртливо копче за да се овозможи движење на возилото
   • Возот свири и произведува звучни ефекти од семафор и свети 4D LED светла во боја
   • On/off прекинувач
   • Играчката работи на 3xAA батерии 1. 5V (не се вклучени)
   • Димензии: 27x7x5 cm
   • Боја: бела
   • Изгледот на производот погледнете го во галерија слики

     За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање : info@megapopust.mk и на телфонскиот број 00385/ 21 471-044 (оперативен центар во Хрватска).


     Исто така препорачуваме